Surse de iluminat, aparataj electrci rezindetial si industrial

E-mail: contact@domarelectric.ro

Tel.: 0348.426.536;

Produse

Despre noi

Cu o echipa tanara, ambitioasa si puternica,  Domar Energy Electric SRL, avand la baza ideea de parteneriat si corectitudine, si-a dezvoltat activitatea principala pentru distributia echipamentelor electrice de joasa tensiune, a materialelor pentru instalatii electrice, ventilatie, climatizare si a echipamentelor pentru transportul apei (instalatii, agricultura, etc.).

 

De-a lungul anilor, cunoasterea pietei  si experienta dobandita, au dus la stabilirea de parteneriate pe termen lung. Aceste parteneriate sunt consolidate de nivelul serviciilor pe care le oferim, ofertelor comerciale atractive si livrarilor rapide. Experienta indelungata, oamenii, colaborarea cu producatori ca ABB, Hager, etc., ne permit sa intelegem si sa satisfacem nevoile si cerintele partenerilor nostrii. Suntem siguri ca evolutia noastra va continua, echipa SC Domar Energy Electric SRL avand drept scop principal perfectionarea continua a activitatii sale ce are in centrul atentiei CLIENTUL prin atingerea obiectivelor comune stabilite cu acesta, reusind in acest fel sa isi construiasca reputatia de parteneri de incredere in relatia cu toti colaboratorii sai.

Furnizori surse de iluminat si aparataj electric
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici DE ACORD